Čokoladni vulkan


Priprema čokoladnog vulkana

TIJESTO

  • 100 g margarina
  • 170 g šećera
  • 2 jaja
  • 100 g brašna
  • 3 žlice kakaa
  • 1 vanilin šećer

UKRAŠAVANJE

  • šećer u prahu
  • tučeno vrhnje



U posudi istopiti margarin.
Dodati šećer i jaja pa izmiješati električnim mikserom.
U posudu sa jajima postupno dodavati brašno, kakao i vanilin šećer.
Smjesu dobro izmiješati.
Lim za pečenje obložite pek papirom (ili namastite i pospite brašnom) i u njega izlijte smjesu za čokoladni vulkan.
Pećnicu zagrijati na 175 ° C i peći dobivenu smjesu oko 20 minuta.
Posuti šećerom u prahu i poslužiti uz tučeno vrhnje.



izvor:kolaci.eu
Čokoladni vulkan Čokoladni vulkan Reviewed by Unknown on 20:59 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.