Priprema čokoladnog vulkana
TIJESTO
- 100 g margarina
- 170 g šećera
- 2 jaja
- 100 g brašna
- 3 žlice kakaa
- 1 vanilin šećer
UKRAŠAVANJE
- šećer u prahu
- tučeno vrhnje
U posudi istopiti margarin.
Dodati šećer i jaja pa izmiješati električnim mikserom.
U posudu sa jajima postupno dodavati brašno, kakao i vanilin šećer.
Smjesu dobro izmiješati.
Lim za pečenje obložite pek papirom (ili namastite i pospite brašnom) i u njega izlijte smjesu za čokoladni vulkan.
Pećnicu zagrijati na 175 ° C i peći dobivenu smjesu oko 20 minuta.
Posuti šećerom u prahu i poslužiti uz tučeno vrhnje.
izvor:kolaci.eu
Čokoladni vulkan
Reviewed by Unknown
on
20:59
Rating:
Nema komentara: